Antivirusni programi download

Na spletu obstaja veliko antivirusnih programov za download. Večina jih je plačljivih. Nekja antivirusnih pa je tudi brezplačnih. Ti se od plačljivih v večini primerov bistveno ne razlikujejo po kvaliteti. Še več. Mnogo jih je odlično nadomestilo za plačljive različice.

Kako ugotoviti kateri antivirusni programi so dobri in kateri slabi za download?

Enostavno. Več uporabnikov kot uporablja določen program boljši je. Več glav več ve. Odsvetujemo vam uporabo nepriznanih programov (saj ti mnogokrat vsebujejo zlonamerno kodo). Odlične antivirusne programe boste našli na spodnji strani.

Antivirusni programi download - download.com

Obiščite spletno stran download. Spodaj boste našli kategorijo “Most popular downloads. To so programi, ki si jih je največ obiskovalcev presnelo in med njimi boste našli kar nekaj antivirusnih programov in vsi so brezplačni za download. Zakaj? Največ obiskovalcev hoče programe zastonj in to je to. Presnamite si jih in jih namestite na vaš domači računalnik.

Eden izmed najpriljubnejših - Antivirusni programi AVG

Antivirusni programi download

Še več jih pa najdete na omenjeni strani za download. Zaželjeni so komentarji.

This entry was posted on Tuesday, September 23rd, 2008 at 8:40 pm and is filed under Internet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

 

Komentirajte