Blink.si

Zunanji trdi diski že od 94,90 € (320GB!) - Da boste lahko shranili vse blink.si datoteke in jih hitro in enostavno delili s prijatelji!

Zelo priljubljen slovenski tracker partis.si je pred kratkim doživel spremembe. Med lastniki in oblikovalci je prišlo po neuradnih informacijah do spora zato je nastal “partis klon”, tracker, ki je skoraj v celoti podoben partisu, blink.si. Uporabniki, registrirani pri partis.si, so tako (brezplačno) dobili dvojni račun in seveda dvojni upload, kakršnega so pač imeli na partis.si. Z vidika uporabnikov, je “tako spor” prinesel pozitivno spremembo. Zadnje čase je le moč opaziti, da je ponudba torrentov na partis.si manjša kot je bila prej, ponudba torrentov na blink.si, ki ga vodijo prvotni avtorji partisa, pa občutno večja. Kateri tracker boste uporabljali je vaša odločitev, najverjetneje boste pa kar oba.

Nimate dovolj prostora za hranjenje vseh datotek? Kupite WD, 1000GB (1TB), predpomnilnik 16 MB, hitrost prenosa do 480 Mb/sek… samo 229,00 €. Naročite danes! Jutri (pojutrišnjem) ga boste že dobili!

mojblink.si

blink.png

e-informacije

Tags: , ,

This entry was posted on Sunday, December 9th, 2007 at 1:45 pm and is filed under Spletne strani. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

 

Komentirajte