Internetni zaslužek

V zadnjih nekaj letih se je možnost zaslužka preko internetu močno povečala. Na slovenskem trgu sta se pojavila dva močna kontestualna oglaševalca: Toboads in Adpartner. Prvi je v rahli prednosti, saj je na trgu že eno leto, medtem ko se je Adpartner pojavil pred nekaj meseci. Bil je kar lep čas v Beta verziji, v mesecu aprilu 2008 pa so “štartali na polno”. Velika prednost, ki jo ima Adpartner je, da ima na tem področju že veliko izkušenj, saj so avtorji že uspešnega iskalnka najdi.si.

Internetni zaslužek

Internetni zaslužek tako še nikoli ni bil enostavnejši. Narediti morate spletno stran, najboljše je, da že uporabite brezplačne CMS sisteme dodate na stran oglase (otročje lahko) in začnete z internetom tudi služiti. Zaslužki niso veliki vendar so lahko lep dodatek k redni plači.

This entry was posted on Saturday, April 12th, 2008 at 5:57 am and is filed under Internetni zaslužek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

 

Komentirajte