Zaslužek na internetu

Na internetu obstaja veliko možnosti za zaslužek. Še več možnosti pa je, da vas bodo lahko “nategnili”. Piramidni sistemi so sistemi brez prihodnosti. Prej ali slej se sistem zasiči in se začne podirati od spodaj navzgor, saj tisti z malo referenčnimi prijatelji hitro ugotovijo, da zaslužka ni.

Zaslužek na internetu

Pred kratkim se je odprla nova možnost zalužka, ki pa ne temelji na piramidnem sistemu. Logika je enostavna. Google od oglasov, ki jih prikazuje na vrhu rezultatov prejema ogromno denarja. Govora je o miljardah $. Tegadenarja pa žal ni pripravljen deliti z uporabniki interneta. Pri iskalniku Ask.com so se odločili, da bo bodo dobiček razdelili med “navadne smrtnike”. Tako lahko z enostavnim vsakodnevnim iskanjem tudi zaslužite. Imeti morate le paypal kamor vam bodo nakazali denar (odprtje paypal računa je 100% brezplačno).

Vsi, ki se želite registrirati na ask.com lahko to storite preko spodnje povezave.


Registracija je seveda 100% brezplačna.

This entry was posted on Sunday, June 1st, 2008 at 7:25 am and is filed under Internetni zaslužek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

 

Komentirajte